top of page

Veelgestelde vragen 

cotton photography raw-49.jpg
cotton photography raw-26.jpg

Wat te gek dat je interesse hebt in deze bijzondere ervaring. Hier kun je veelgestelde vragen terugvinden. Wanneer je een mailtje stuurt ontvang je vrijblijvend extra informatie en de mogelijkheid om een kennismaking te plannen om jouw wensen te bespreken. 

Ik vroeg me af...

01

Ik sta nooit leuk op de foto. 

Dit hoor ik vaker dan je denkt. Veel vrouwen hebben geen idee wat ze moeten doen om 'net zo mooi als die andere vrouwen' op de foto te komen. Geen zorgen. Alle foto's die je voorbij ziet komen zijn vrouwen zoals jij en ik, met nul ervaring voor de camera. Ik weet precies hoe ik jou moet begeleiden in het bewegen voor de camera. 

03

Ik heb geen mooie lingerie

Inmiddels heb ik na een aantal jaren een flinke client closet opgebouwd. Ik heb meer dan 100 items tussen maat 34 en maat 48. Denk vrouwelijk, kant, subtiel, strak, basic, romantisch en sexy. Van een mooie satijnen bralette tot een prachtige body.  Voor iedereen wat moois. Je hoeft alleen jouw maat door te geven en ik neem alles voor je mee. 

05

Is dit ook iets voor mij?

Volgens mijn klanten zou iedere vrouw dit een keertje mee moeten maken, dit zegt genoeg toch?

02

Ik wacht op het perfecte moment 

Het perfecte moment gaat niet     komen. Voor je het weet gaat de tijd voorbij met wachten. Doelen die je hebt blijven en veranderen. Deze beelden, dit moment blijft, precies dat maakt het dierbaar. Achteraf geven veel vrouwen aan dat ze dit veel eerder hadden willen doen. 

04

Hoe 'werkt' een shoot?

Wanneer je denkt ja dit zou ik heel graag bij martina willen doen, stuur je mij een mailtje. we plannen een online kennismaking om over jouw wensen en het proces te kunnen praten. daarna help ik je beslissen in de locatie en is het tijd voor het plannen van de shoot.  Ik verzorg het contact met de locatie. De shoot zelf duurt ongeveer 2 uur. waarin ik je continu zal helpen/begeleiden voor de mooiste resultaten. jij geeft kleur, ik help je jouw lijnen te vinden. Na de shoot plannen we de reveal sessie om jouw serie te bekijken en keuzes te maken. 

06

Is haar en make-up laten doen nodig of inclusief?

Nee dit is niet inclusief en niet   nodig. Ik maak geen glamour portretten. Hoe bijzonder is het om  'als jezelf' op de foto te gaan en dan ziet hoe geweldig de foto's zijn. Gewoon hoe je op dat moment de kamer binnen stapte. Ik adviseer jezelf voor te bereiden op de manier die bij jou past.

Een hele mooi ervaring, die ik iedereen zou aanraden! Martina heeft een hele prettige en veilige sfeer gecreëerd waardoor zowel het schieten van de foto's als de revealsessie heel fijn waren. 

Gemma

bottom of page